06-84280549
085-0656265
info@royalsignature.nl

Diensten & Prijzen

Diensten & Prijzen

Neem een kijkje bij onze royale diensten en prijzen.

Auto Ter Promotie

Wilt u een product of uw bedrijf in de schijnwerpers zetten, dan leveren wij u graag onze Bentley Continetal GT. Door de Bentley bij de ingang te plaatsen, met foto’s van uw nieuwe product erop bevestigd, maakt u een krachtige indruk. Met een auto van maar liefst €230.000 laat u zien dat kwaliteit en professionaliteit een norm van uw bedrijf is, u bent namelijk niet een van de kleine jongens. Naast productintroducties zijn onze auto’s ook uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, evenementen, video shoots en rap video’s.

Chauffeur Service

Wilt u in stijl worden opgehaald of aankomen op uw bestemmingen, dan zit u nooit verkeerd met onze Bentley Continetal GT. U neemt plaats in zeer comfortabele zetels omringt door luxueus afgewerkte materialen. Het Breigtling klokje dat u de tijd presenteert terwijl de auto zachtjes over een wolkendeken rijdt. Afgesloten van de buitenwereld geniet u van de muziek van uw keuze. Een perfect moment om in alle rust te kunnen werken op uw laptop, of een heerlijk stiltemoment voor uzelf.

Trouwerij

Een huwelijk moet de mooiste dag van iemands leven zijn en is niet compleet zonder een prachtige auto. Met de Bentley Continetal GT is de klant ervan verzekerd dat het een onvergetelijke dag wordt. Een dag die voor altijd op foto’s en videobeelden zal worden vastgelegd. Royal Signature zorgt ervoor dat de auto wordt geleverd op de gewenste locatie van de klant. De klant krijgt duidelijke instructies over de Bentley zodat er zorgeloos gereden kan worden. Na afloop wordt de auto op het afgesproken tijdstip en locatie opgehaald, Royal Signature zal de klant nog een trouw cadeautje geven als extra service. 

Gala

Alle ogen op jou gericht, terwijl er foto’s gemaakt worden stap jij uit onze Bentley Continetal GT. Betreed de rode loper waar de verbaasde en jaloerse blikken je tegemoet komen, een ding is zeker jij bent het gesprek van de avond. Met een prijskaartje van bijna een kwartmiljoen euro zal er geen auto exclusiever en stijlvoller zijn op het gala. Zo’n magisch moment zal je nooit meer vergeten. Je bent verzekerd van een onvergetelijke dag, die voor altijd op foto’s en videobeelden zal worden vastgelegd. Sluit het jaar af zonder stress en zorgen en ga een nieuw hoofdstuk van je leven tegemoet!

– Wij komen naar uw gewenste locatie. 
– Inclusief  chauffeur.
– Ruimte voor 3 personen beschikbaar.
– Foto shoot mogelijk.
– Uitleg over de Bentley Continetal  GT.

Maatwerk

Heeft u speciale wensen afwijkend van ons bovenstaande aanbod? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Prijzen